ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ - ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ

Είμαστε ο βρεφονηπιακός σταθμός ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ. Θα μας βρείτε στο Μαρούσι, Φειδίου 4 (σε πεζόδρομο ήσυχο και καταπράσινο) σε μια παραδοσιακή μαρουσιώτικη μονοκατοικία, διαμορφωμένη με αγάπη και φροντίδα σε άνετους και ηλιόλουστους χώρους, διακοσμημένους κατάλληλα για να φιλοξενούν παιδιά από 8 μηνών έως 6 ετών ώστε να νιώθουν άνετα και ευχάριστα.

Όταν ξεκινήσαμε, το 1976, στο Μαρούσι, ήμασταν οι πρώτοι που δημιούργησαν κέντρο προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης και στην πρώτη δεκάδα στο λεκανοπέδιο.

Ιδρυτής είναι ο Νικόλαος Γεωργάκης εκπαιδευτικός (δάσκαλος) σε συνεργασία με την κα Πόπη Βαγενά-Γεωργάκη νηπιαγωγό με εξειδίκευση στην παιδοψυχολογία.

Η οργάνωση και λειτουργία του σταθμού βασίζεται σε σταθερές αξίες ζωής, που θα βοηθήσουν το παιδί στην σωστή του ανάπτυξη, στη διάπλαση του χαρακτήρα του, στη διεύρυνση του ορίζοντά του. Προσέχοντας πάντα την ψυχική του εξέλιξη για να έχουμε μία συγκροτημένη και ισορροπημένη προσωπικότητα.

Τα σύγχρονα προγράμματα που εφαρμόζουμε, το πλούσιο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό υλικό βοηθούν στην κοινωνικοποίηση και την γνώση. Τα παιδιά μοιράζονται σε 5 τμήματα ανάλογα την ηλικία, έχοντας πάντα κοντά τους το άριστο και εξειδικευμένο προσωπικό του σταθμού μας. Οι έμπειροι αλλά και πιστοί συνεργάτες μας (εφόσον βρίσκονται κοντά μας πολλά χρόνια) έχουν επιλεγεί ύστερα από έναν ενδελεχή και προσεκτικό έλεγχο.

Τα παιδιά ζουν και βιώνουν ένα οικογενειακό περιβάλλον, κάτι το οποίο είναι και ο βασικός μας στόχος. Να νιώθουν, δηλαδή, το χώρο του σχολείου τους πολύ δικό τους, σαν το σπίτι τους! Για τις ώρες του διαλείμματος έχουμε έναν κήπο, μεγάλο, με πολλά παιχνίδια, καταπράσινο και ηλιόλουστο.

Λειτουργούμε 11 μήνες τον χρόνο και το ωράριο μας είναι: 7:00πμ-18:00 μμ.

Παρέχουμε άριστη προετοιμασία των παιδιών για το δημοτικό, πλούσιο πρόγραμμα εκπαιδευτικών επισκέψεων και εκδηλώσεων, παιδιατρική παρακολούθηση 4 φορές τον μήνα, τακτική συνεργασία με παιδοψυχολόγο, οδοντιατρικό έλεγχο, μουσικοκινητική αγωγή σύστημα ΟΚΕ, θεατρικό παιχνίδι και δραματοποίηση, ομάδα κολύμβησης, εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκμάθηση αγγλικών και τέλος σε συνεργασία με ειδική διαιτολόγο διατροφολόγο, εποχικό διαιτολόγιο για πρόγευμα και γεύμα.

Σας περιμένουμε!

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ:

ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΜΑΡΟΥΣΙ
ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΠΕΥΚΗ
ΚΗΦΙΣΙΑ